Kunnallisvaalit 2008 – Oskari Oulun valtuustoon?

Olen ehdolla vuoden 2008 kunnalisvaaleissa vihreiden listalla. Tavoitteenani on päästä Oulun kunnallisvaltuustoon. Toivon, että äänestät minua. Tälle sivulle olen kokoonnut itsestäni sellaista tietoa, joka voi olla äänestyspäätöksesi kannalta tärkeää.

Olen 23-vuotias yliopisto-opiskelija. Opiskelen tällä hetkelleä luokanopettajaksi, mutta aloitin opintoni lukemalla matematiikkaa ja fysiikkaa. Lisää tietoa minusta voitte käydä katsomassa täältä. Voitte myös kysyä ihan, mitä tahansa, mikä teitä satuu kiinostamaan. Se taitaa onnistua myös nimettömänä.

Minulla on yksi vaalilupaus: jos pääsen valtuustoon, aion ottaa tehtäväni vakavasti. Kunnallispolitiikka ei ole helppoa ja valtaan liittyvä aina myös vastuu. Valtuustossa tehdään päätöksiä, jotka vaikuttavat Oululaisten elämään konkreettisesti. Esimerkiksi terveydenhoidon huonon resursoinnin takia jonot päivystyksessä ovat kohtuuttoman pitkät, koulujen remontin viivästyttäminen aiheuttaa keskittymisvaikeuksia lapsille, toimeentulotukihakemuksen käsittelyn kestäessä nuori ajautuu pikavippi kierteeseen ja niin edelleen. Ei ole sama, ketä valtuustossa istuu. En tiedä olisinko oikeasti hyvä, mutta aion tehdä parhaani.

En ole perehtynyt kaikkiin kunnallispolitiikan kysymyksiin, mutta pariin olen silti jo ottanut kantaa. Nämä ovat pyöräily ja joukkoliikenne. Ennen vaaleja aion kirjoittaa myös ainakin kouluista ja lukioista sekä ehkä myös muutaman sanan terveydenhoidosta.

Toivon, että sinä äänestät minua. Vaalinumeroni on 153. Toivon myös, että et päästä minua helpolla, vaan kysyt minulta mielipiteistäni. Suurin osa teistä todennäköisesti tietää enemmän kuin minä ainakin jostain asiasta. Älkää siis pantatko mielipiteitänne vaan tuokaa ne julki. Te voitte kommentoida kaikkia tämän blogin kirjoituksia. Älkää jättäkö tilaisuutta käyttämättä.

Oskari H
Valtuutettu 2009-2012?

edit: Lisäsin vaalirahoitukseni nettiin. Käy katsomassa, jos kiinnostaa: Vaalirahoitus(13.10.2008).

Mainokset

1 Response so far »

  1. 1

    Eeva said,

    Mielestäni sinulla on hienoja ajatuksia, jatka samaan malliin!!!


Comment RSS · TrackBack URI

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: